AKTIVITETER

AKTIVITETER

Bad

På Landön finns flera härliga badplatser att välja mellan. Inne på Campingen har vi en sandstrand med flytbrygga och vattenrutschkana.

Om ni hoppar i vattnet från flytbryggan och följer kusten mot norr kommer ni strax till ett sandgrund. Följer ni detta kan ni gå hela vägen ut till Lindö. I andra änden av campingen hittar ni en avskild bukt med en liten sandstrand. Detta brukar vara en favorit bland de allra minsta badarna.


Andra sidan halvön finns den kommunala badplatsen. Här finns en sandstrand och en flytbrygga. Ute i vattnet fins massor med stenar som är helt omöjliga att låta bli att klättra på och hoppa ifrån. Även denna badplats är mycket långgrund och inte ens längst ute på bryggan är det djupt nog för att dyka. Men ni som vill dyka kanske hittar dykstenen? En stor sten som ligger precis i vattenytan, på baksidan har naturen ordnat en perfekt avsats att kliva upp på.


Bingo

Stöd campingföreningen och gå en bingorunda. Bingobrickor köps i receptionen.


Badtunna

Hyr vår vedeldade badtunna. Vi kör ut tunna och ved till önskad plats och sätter fyr. Ni eldar, slappna av och njuter!

Kontakta receptionen för mer information.


Lekplats

Inne på campingen finns en mindre lekplats med gungor och klätternät. På andra sidan vägen, vid fotbollsplanen finner ni fler gungor.


Boule

Vid infarten till campingen, på motsatta sidan av vägen hittar ni Boulebanan.


Fotboll

På andra sidan vägen, vid den kommunala badplatsen finner ni fotbollsplanen.


Motionsspår

I omgivningarna finns mängder av möjligheter för den som vill röra på sig, fråga efter karta i receptionen.


Hyr SUP

Via receptionen kan ni hyra en sup någon timme eller en heldag. 


SUP är ett oerhört roligt sätt att bege sig ut på vattnet oavsett ålder. SUP kan vara både bra träning och meditativt. En SUP, Stand-Up Paddleboard är i grunden en lång surfbräda som du paddlar med singelbladad paddel, likt en kanot. Att stå upp fungerar bäst, men man kan också paddla knästående, sittande eller liggande och använda armarna som paddel.

Säsong
Vi hyr ut SUP 1 maj – 30 Augusti. Att paddla SUP är väderberoende så vi förbehåller oss rätten att ställa in aktiviteter vid dåligt väder. Det går även bra att komma med förfrågan övriga tider om året.

Pris
1 timme: 200 kr
3 timmar: 300 kr
4 timmar: 400 kr

När du hyr en SUP ingår alltid paddel, flytväst, samt instruktion. Uthyrning sker från receptionen på Landöns Camping.

Välkomna!